Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ti hogyan csinálnátok meg egy, a termelésben használt Linuxos PC-t, ami egy célprogramot futtat?
Tegyük fel, hogy szünetmentes táp ellenére is előfordulhat, hogy kihúzzák a tápot vagy egyszerűen nem szabályosan állítják le, csak kinyomják...Az az elképzelésem, hogy a root partíciót csak olvashatóra csatolnám fel, a célprogram pedig egy második partíción futna és oda is dolgozna, ő írogat kis szöveges fájlokat egy mappába.
Eredetileg Raspberry-t használtam volna erre ahol meg tudtam volna oldani hardverből a leállítás elindítását tápelvétel esetén is, lett volna kis áthidaló aksi / szuper kapacitás, de a célprogramom egyik részét nem tudom ARM procira portolni, így kénytelen vagyok rendes PC-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest