- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Linux Mint telepítésében 32bites UEFI (Intel Cherrytrail) mellett? Próbáltam már több leírás alapján is (ez, ez, ez), de egyik alapján se sikerül. Egyáltalán a fedorán és debianon kívül van olyan linux distro ami támogatja ezt a felállást? Addig oké. hogy a live-ot bootolhatóvá tudom tenni és telepíteni a rendszert, de utána nem tudom bebootolni, mert nem látja a 32bit-es efi. Egyáltalán érdemes próbálkozni a fedora helyett, vagy maradjak a fedoránál? Nem tudom igazán eldönteni melyik a szimpatikusabb. Teljesítményben van különbség fedora xfce és mint xfce között. Egyenlőre annyi tűnt fel, hogy a mint az nem használ zramot, ez lehet hátrány 2gb ram esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest