- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple Watch
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel 10a – évismétlés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ismét érdekes problémám van...
- feltettem a pine-t, mert jobb levelezőre nem jött ajánlat.
- feltettem a postfixet, a fetchmailt, a procmailt és a hixsplitet is, ezek kellenek a levélkezeléshez. átmásoltam a régi .procmailrc-t, .fetchmailrc-t, .pinerc-t, majd fetchmail-lel leszedtem a leveleimet. nézem, hogy valami nem stimmel, a /var/mail/ngabor file-ba dobált be mindent... aztán eszembe jutott, hogy a .forwardot nem másoltam át, hogy tudja, hogy a procmail-nek kell feldolgozni a leveleket. tehát egyrészről megvannak a leveleim, másrészről nem ott/nem úgy vannak, ahogy szeretném. valakinek van ötlete, hogy a /var/mail/ngabor-ból hogyan tudnám a procmail-en keresztül a helyükre varázsolni a leveleimet?
a fetchmail ngabor@localhost nem működik. a procmail < /var/mail/ngabor csak az 1. levelet dolgozza fel.
mb2md-vel szétszedve a mailboxot továbbra se megy, lehet, mert meglehetősen kacifántos neveket adott a leveleknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest