- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha annál a cégnél ezt el lehetne normálisan intézni, szerintem már ott lenne
Tehát minden egyéb megoldás kiesik, a legegyszerűbb megoldani, hogy legyen HSTS is.@lionhearted : Másképpen keveredik

- Csak HTTPS van, a HTTP be sem volt állítva
- TLS1.2 a max., amit ismer, és 1.2 meg 1.3 használható, szóval ez pipa
- Azt néztük, hogy a prime256v1 -et ismeri, az meg ECC algoritmus, és ennyiben függene a certtől, hogy annak is támogatnia kell (azaz az issuernek, de nem igazán értettem amit találtunk rá).
Még az lehet, hogy generálnak egy új cert, ECC algoritmussal, és azzal mennie kéne (olyan találat volt, hogy a HSTS csak ECC algoritmusokkal hajlandó működni, de azok meg Apache 2.2.6 óta vannak). De pont ez a bajom, hogy a headernek szerintem meg kéne jelennie a HTTPS fejlécben... De mi okozhat egyáltalán olyat, hogy nem teszi bele? A mod_headers -nek semmi konfigja nincs.
Plusz : itthoni szerveren nekem van HSTS, és rsa 2048-as algoritmussal titkosít, a cert is olyan. Tehát nekem is meredek, hogy össze kéne függenie. (Csakhogy ez egy rendesen frissülő Debian Testing.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- VR topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tehát minden egyéb megoldás kiesik, a legegyszerűbb megoldani, hogy legyen HSTS is.