- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Lenne megint egy problémám. Igazából elég kicsi az esély, hogy megoldásom is lesz, de hátha együtt sikerül.
Adott egy Arch telepítés KDE-vel. Arcwiki alapján telepítettem most már kb sok-sok éve cc 2016-ban) Használok xfreerdp-t multimonitoron. Van 3 képernyőm, ebből 2-n futtatom a távoli win RD-t. (ez igazából mindegy is, mivel akár mind a 3-on meg tudom jeleníteni)
Plasma 5.20.x-ig minden rendben működött. A plasma váltott 5.21-re, és azóta csak az egyik képernyőmön jelenik meg a win. A winben felismeri, hogy neki 2 vagy 3 monitort kéne használni, és a configban is látható 2. képernyő (tehát a win leképezi), de a Linux csak egy monitort használ hozzá. A többi láthatatlan, nem jelenik meg.
Ha downgardelem plasma 5.20-ra akkor megint tökéletes minden. Több RD-vel is próbáltam, és az eredmény ugyanaz.
Valószínű nálam lesz a hiba. mert USB-re felraktam egy Ubuntut és egy Calam-Arch-KDE-t (Plasma 5.21), és azokon minden jól megy.
Van ötlete/tippe valakinek , hogy mi a kótyagos fityfenét nem állítottam be, vagy állíthattam el?A freerdp-n már jelentettem mint bug-ot, de félek nem tudnak segíteni.
Azért jelentettem, mert 5.20-ig minden rendben volt.
Legrosszabb esetben felrakom újra az Arch -ot, de ez elvi kérdés,
nem szívesen tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Fotók, videók mobillal
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem szívesen tenném.