- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Lenne megint egy problémám. Igazából elég kicsi az esély, hogy megoldásom is lesz, de hátha együtt sikerül.
Adott egy Arch telepítés KDE-vel. Arcwiki alapján telepítettem most már kb sok-sok éve cc 2016-ban) Használok xfreerdp-t multimonitoron. Van 3 képernyőm, ebből 2-n futtatom a távoli win RD-t. (ez igazából mindegy is, mivel akár mind a 3-on meg tudom jeleníteni)
Plasma 5.20.x-ig minden rendben működött. A plasma váltott 5.21-re, és azóta csak az egyik képernyőmön jelenik meg a win. A winben felismeri, hogy neki 2 vagy 3 monitort kéne használni, és a configban is látható 2. képernyő (tehát a win leképezi), de a Linux csak egy monitort használ hozzá. A többi láthatatlan, nem jelenik meg.
Ha downgardelem plasma 5.20-ra akkor megint tökéletes minden. Több RD-vel is próbáltam, és az eredmény ugyanaz.
Valószínű nálam lesz a hiba. mert USB-re felraktam egy Ubuntut és egy Calam-Arch-KDE-t (Plasma 5.21), és azokon minden jól megy.
Van ötlete/tippe valakinek , hogy mi a kótyagos fityfenét nem állítottam be, vagy állíthattam el?A freerdp-n már jelentettem mint bug-ot, de félek nem tudnak segíteni.
Azért jelentettem, mert 5.20-ig minden rendben volt.
Legrosszabb esetben felrakom újra az Arch -ot, de ez elvi kérdés,
nem szívesen tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem szívesen tenném.