- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Lenne megint egy problémám. Igazából elég kicsi az esély, hogy megoldásom is lesz, de hátha együtt sikerül.
Adott egy Arch telepítés KDE-vel. Arcwiki alapján telepítettem most már kb sok-sok éve cc 2016-ban) Használok xfreerdp-t multimonitoron. Van 3 képernyőm, ebből 2-n futtatom a távoli win RD-t. (ez igazából mindegy is, mivel akár mind a 3-on meg tudom jeleníteni)
Plasma 5.20.x-ig minden rendben működött. A plasma váltott 5.21-re, és azóta csak az egyik képernyőmön jelenik meg a win. A winben felismeri, hogy neki 2 vagy 3 monitort kéne használni, és a configban is látható 2. képernyő (tehát a win leképezi), de a Linux csak egy monitort használ hozzá. A többi láthatatlan, nem jelenik meg.
Ha downgardelem plasma 5.20-ra akkor megint tökéletes minden. Több RD-vel is próbáltam, és az eredmény ugyanaz.
Valószínű nálam lesz a hiba. mert USB-re felraktam egy Ubuntut és egy Calam-Arch-KDE-t (Plasma 5.21), és azokon minden jól megy.
Van ötlete/tippe valakinek , hogy mi a kótyagos fityfenét nem állítottam be, vagy állíthattam el?A freerdp-n már jelentettem mint bug-ot, de félek nem tudnak segíteni.
Azért jelentettem, mert 5.20-ig minden rendben volt.
Legrosszabb esetben felrakom újra az Arch -ot, de ez elvi kérdés,
nem szívesen tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Konteó topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest