- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Az ideiglenes konzolváltás elvétele megvan, futtatni kell a setxkbmap srvrkeys:none parancsot, majd a zárolás feloldásának végeztével:
setxkbmap -option && setxkbmap -option újrakonfigurálás...A képernyő érintetlenül hagyására viszont még nincs módszer. Egyelőre az suckless-féle slock forráskódját tanulmányozom, hogy a képernyőt módosító részt kiszedjem.
De még ez se biztonságos, mert tegyük fel be vagyok jelentkezve az X-be, de mellette épp egy megnyitott tty konzolon vagyok, és úgy felejtem úgy a gépet. Erre lehetne azt, hogy előbb megnézem, milyen tty-ban futunk, és ha az pts, akkor az X-es zárolást kapcsolom be, ha nem, akkor vlockot. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest