Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A DeaDBeeF jó. Évekkel előtte is próbáltam, de akkor keveset tudott, most már felfejlődött az utóbbi években. Alap konfigban fapadosnak tűnik, ezért rá kell szánni az időt a konfigolására, felpluginezésére.
Ezeknek a formátumoknak nagy része, amit írtál, lossless amúgy is, meg az encoderekeik átveszik akárhonnan a tag-eket, úgyhogy ha ezek közül konvertálsz, akkor mindegy mivel konvertálod, akár még terminálból is csinálhatod. Egyedül a DTS 5.1 lehet, ami nem triviális, meg az mkv, mka konténerekből sáv kiszedése.
Open Cubic Playert sajnos nem tudom telepíteni, mert csak AUR-ban van, és az egyik komponenséhez kéne egy olyan GPG key, amit nem tud befogadni a csomagkezelő, szóval bukta. Bár lehet valami régi binárist valahonan össze tudnék vakarni, de annyit nekem nem ér meg.
Egyébként az AIMP ellen sincs olyan sok kivetni valóm, sokáig használtam telefonon, utóbbi időben csak azért nem használom, mert nem tud közvetlen digitális kimenetet Androidon, így meg nem tudja rendesen meghajtani a külső DAC-om. Windowoson még nem próbáltam. Ami bajom van vele: a Linux nincs a támogatott natív platformok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest