- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ok, közelítsük meg másik oldalról ennek a VPN certificate importálás gondnak a megoldását.
Root-ként ki tudom listázni valahogyan egy másik user bash history-ját? Az előző rendszergazda usere még ott van a gépen, root history-t végignéztem egészen 2016-ig, de nem láttam benne importra utaló parancsot. Csak egy strongswan telepítős parancs volt, tehát gyanús hogy azzal csinálta de saját userével. Gondolom ha saját nevében sudoval csinálja akkor sudo su -s root history-t végignézve nem látom ott...Help.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest