Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
No. Még emlékeztek rá valszeg, hogy lassúnak találtam a QEMU/KVM VM-jeimet, akárhány procit osztok nekik, akármit is csinálok.
Nos, ez igencsak a VGA (azaz emulált VGA) tetűsége lehet, mármint inkább szubjektív feeling részemről és úgy néz ki, alaptalan volt.
Sysbench-eltem a CPU-t 1 szálon és 4 szálon is, memóriát szintén.
Előbb a host-on párszor, aztán az egyik Linux (ráadásul KDE-s) VM-emen, aminek 4 mag volt odaadva.Az eredmény memóriánál közel 0% eltérés, procinál meg ilyen összehasonlíthatatlanul kicsi szintén (a host javára). Szóval én úgy gondolom, a virtualizáció és a képességek használata CPU és RAM oldalon rendben van, diszk is gyors a VM-ben is, bár swap-et nem is használ, szóval ... valszeg megoldódott a "bajom" és csak én gondolom úgy, hogy tetű, mert amúgy teszi a dolgát mindenben, de a gyorsítás nélküli VGA egy desktop esetében nyilván odatesz az élménynek, mennyire "pattogós, folyékony" az egész.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest