Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
samujózsi #29528 üzenetére
Ezt a megoldást valahol olvastam én is, de sajna nincs Xwrapper.config fájl. Egyébként Raspbian fut rajta, ami egy minimálisan módosított Debian, abból is a legújabb, a Buster. Az alaptelepítésben egyébként Raspbian Lite verzió volt (ami nagyjából a Debian Netinst-nek felel meg), arra húztam fel az xserver-xorg + xinit + raspberrypi-ui-mods csomagokat a szükséges függőségeikkel együtt. A raspberrypi-ui-mods egyébként egy openbox alapú Pixel nevű minimal grafikus környezetet rak fel. De ez ebből a szempontból mindegy lenne, mivel ugyanolyan átlagos desktop linux. A monitor előtt ülve a startx a szokásos módon elindítja a grafikus asztali környezetet, na, én ugyanezt szeretném távolról ssh-n keresztül véghezvinni mindenféle forward nélkül. Csak fusson a lelkem a helyi gépen / monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest