Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Jester01 #28960 üzenetére
Itt valami össznépi félreértés van
Ezt nem script csinálta. Régi ssd ki, át egy usb dobozba, azt bedugtam a szerverembe és rsync -a segítségével áttoltam az elsődleges backup diszkre, onnan meg majd takarítás után kirakom a backup backupjára. De ez mind manuális művelet.
A rendszeres backup valóban a /root/bin alól fut, de annak valójában a /usr/local alatt volna a helye, csak nem akartam még azzal is cifrázni a dolgokat.A notebookomon függőben van egy hosszabb hozzászólás, amiben összeszedtem, hogy mi az, amit egy ilyen költözéssel összekötött upgrade kapcsán megőrzésre méltónak tartok és miért. Csak azt még át kell nézni és befejezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest