- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Teljesen egyetértek az utolsó bekezdéseddel. De, igény az van rá, az én részemről. Mivel semmi, de tényleg semmi előny/hátrány nem származott a mostani konfigból, ezért a userek oldaláról teljesen mindegy, hogy mi van a háttérben.
Igazán csak én profitáltam az egészből, a tanárok/diákok nem (ez nem feltétlenül az ő hibájuk, biztos az enyém is, de heti egy info órával 2018-ban szerintem egyszerűen nem lehet mit kezdeni).
A mostani helyzet pedig az, hogy ugye kaptak új laptopokat, amik azure AD-ben vannak, távoli segítségnyújtás céljából - a levél szerint - , én konkrétan nem csinálhatok semmit a gépekkel (telepítés, hardvercsere tiltott, el kell küldeni). Múlt héten kiépítették az egységes wifit, megszűnnek a soho-s ilyen-olyan wifi hálók, lesz egy, ezzel annyit tudok majd csinálni, hogy 180 naponta megváltoztatom a jelszót. Ez a tendencia szerintem afelé mutat, hogy nem lesz rám szükség előbb-utóbb. Ez nem baj, nem büdös a munka, de ha már van időm és még kedvem is, akkor úgy gondolom érdemes lenne belevágni.A feladat az szerintem adott, amiket írtam is kettővel feljebb.
No, szaktudás az valóban nincs, én ezt nem szégyenlem bevallani, valahol el kell kezdeni. Az MS-el sem vagyok sokkal előrébb, ott is mindent a magam szakállára tanultam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Akvarisztika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Napelem
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest