- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Teljesen egyetértek az utolsó bekezdéseddel. De, igény az van rá, az én részemről. Mivel semmi, de tényleg semmi előny/hátrány nem származott a mostani konfigból, ezért a userek oldaláról teljesen mindegy, hogy mi van a háttérben.
Igazán csak én profitáltam az egészből, a tanárok/diákok nem (ez nem feltétlenül az ő hibájuk, biztos az enyém is, de heti egy info órával 2018-ban szerintem egyszerűen nem lehet mit kezdeni).
A mostani helyzet pedig az, hogy ugye kaptak új laptopokat, amik azure AD-ben vannak, távoli segítségnyújtás céljából - a levél szerint - , én konkrétan nem csinálhatok semmit a gépekkel (telepítés, hardvercsere tiltott, el kell küldeni). Múlt héten kiépítették az egységes wifit, megszűnnek a soho-s ilyen-olyan wifi hálók, lesz egy, ezzel annyit tudok majd csinálni, hogy 180 naponta megváltoztatom a jelszót. Ez a tendencia szerintem afelé mutat, hogy nem lesz rám szükség előbb-utóbb. Ez nem baj, nem büdös a munka, de ha már van időm és még kedvem is, akkor úgy gondolom érdemes lenne belevágni.A feladat az szerintem adott, amiket írtam is kettővel feljebb.
No, szaktudás az valóban nincs, én ezt nem szégyenlem bevallani, valahol el kell kezdeni. Az MS-el sem vagyok sokkal előrébb, ott is mindent a magam szakállára tanultam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest