- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Frawly

üzenetére Frawly

üzenetéreEzt a jelzőt én semmiképp nem használnám rá. Akkó' te ne használd!  (ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát) (ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát)(#27036) colomb2 ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla! Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát)
 (ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla!
 Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla!