- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano #26750 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
A digis topikban már túl vagyok az infokérésen. Ott azt mondták, hogy holnap mondanom kell a szerelőnek, hogy a digis eszközt kapcsolja bridge módba és akkor ugyanúgy működhet minden tovább. Természetesen ez azzal jár, hogy nekem kell a szerveren a PPPoE-t beállítanom.
Az nekem nagyon nem lenne jó, ha a szerverem a digis eszköz mögé, egy NAT-olt hálóra kerülne. Mindenképp fontos, hogy a szerver maga kapja a külső IP címet, mivel ő látja el a NAT és tűzfal funkciókat a belső háló számára. Ezért kell a bridge mód.
Ezt a pppoe-conf csomagot amit írtál hogyan tudom feltelepíteni CentOS 7-re? Jó lenne meg addig leszedni, amíg neten van a gép.
Próbáltam a yum install pppoeconf-ot, de azt írja: No package pppoeconf available. A Google-el sem lettem okosabb.
A Google legelső helyen amúgy ezt a leírást dobja ki CentOS-re és ez nekem is nagyon szimpatikus, részletesen el vannak magyarázva a lépések a rp-pppoe csomag használatával, és ezt már fel is tettem a gépre:
[link]
Szerinted ez a csomag egyáltalán nem jó? Inkább a pppoeconf-ot használjam helyette? Vagy jó lehet ez is?Erre a kérdésre nem tudod esetleg a választ?
És mégegy fontos kérdés: a hálózati interface megmarad az eddigi enp9s0? Vagy létrejön mellette egy új interface ppp0 néven is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest