Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Annyival előrébb vagyok, hogy ez alapján tudom, hogy a gomb funkcionál (mármint nem a hardver, abban biztos voltam, hanem betöltődött a driver is), a scancodes kimenetei "hangerő fel"-nél 30 és b0 (mintha két billentyűleütés lenne), folyamatosan nyomva tartva 30, míg "hangerő le" esetén 2e és ae ugyanez, folyamatosan nyomva 2e. A "szabványos" multimédia hangerő állítás a két utóbbinak tűnik, tehát b0 és ae kódok lennének, azokkal nem megy, ahogyan a másikkal sem. A dmi azonosítót amit kiolvastam és megadtam a hwdb fájlban a keyboard: előtag után adtam meg. A custom hwdb fájlom így fest jelenleg:
# Microsoft Surface Pro 2
keyboard:dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2.05.0250:bd04/10/2015:svnMicrosoftCorporation:pnSurfacePro2:pvr1:rvnMicrosoftCorporation:rnSurfacePro2:rvr1:cvnMicrosoftCorporation:ct11:cvr1:
KEYBOARD_KEY_2e=volumedown # Fn+F7
KEYBOARD_KEY_30=volumeup # Fn+F8Elvileg működnie kellene, de mégsem
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvenc zene a mai napra
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.