Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Annyival előrébb vagyok, hogy ez alapján tudom, hogy a gomb funkcionál (mármint nem a hardver, abban biztos voltam, hanem betöltődött a driver is), a scancodes kimenetei "hangerő fel"-nél 30 és b0 (mintha két billentyűleütés lenne), folyamatosan nyomva tartva 30, míg "hangerő le" esetén 2e és ae ugyanez, folyamatosan nyomva 2e. A "szabványos" multimédia hangerő állítás a két utóbbinak tűnik, tehát b0 és ae kódok lennének, azokkal nem megy, ahogyan a másikkal sem. A dmi azonosítót amit kiolvastam és megadtam a hwdb fájlban a keyboard: előtag után adtam meg. A custom hwdb fájlom így fest jelenleg:
# Microsoft Surface Pro 2
keyboard:dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2.05.0250:bd04/10/2015:svnMicrosoftCorporation:pnSurfacePro2:pvr1:rvnMicrosoftCorporation:rnSurfacePro2:rvr1:cvnMicrosoftCorporation:ct11:cvr1:
KEYBOARD_KEY_2e=volumedown # Fn+F7
KEYBOARD_KEY_30=volumeup # Fn+F8Elvileg működnie kellene, de mégsem
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Parfüm topik
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest