Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Mitől van ez?:
újraindítottam a linuxos gépemet, azóta ha belogolok SSH-n putty-al, pár perc után (általában amikor ctrl-r nyomok hogy keressek parancsot), connection reset by peer. Előtte akár 1 napig is úgy hagyhattam, nem szakadt az ssh kapcsolat.
A belépés SSH-n akár 2 percig is eltart, szinte rögtön kéri a felhasználót, aztán a jelszót, de miután bepötyögtem és enter, percekig áll, mire megjelenik a konzol.
Olyan furcsaság is volt, hogy be se lehetett lépni, mert "connection refused", és a dns blackhole admin felülete se töltött be, viszont az smb, és dlna elérés simán ment, torrent kliens web felülete is(de van amikor az se). Aztán hirtelen megint be tudtam lépni, és ilyenkor akárhányszor ránézek a top-al, semmi sem eszi a cpu-t.Semmi frissítés, és nyúlkálás nem volt, áram lekapcsolás miatt lett csak újraindítva
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen házat vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest