- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #25454 üzenetére
én sem varázslókat emlegettem, hanem sima copy-pastét.
"Outlook nem enged felvenni két azonos emailcímű levelezést, nem tudok csak úgy másolgatni.": rendben, majd szólok a főnökömnek, hogy amit az outlukkal csináltunk, az nem működik.én kihaló vas ellen a virtualizálást használom. mondjuk ms-t nem csináltam még, de ősrégi redhatet már igen.
tehát ha eldöntötted, hogy úgy akarsz nem exchange-t használni, hogy exchange-t használj, akkor a zentyal kottáját kell első körben elolvasnod.
szerk: "Szóval nekem ami bevállt az exchange szerverkonzolba new mailbox requrest pst be kimeneni az összeset majd odamenni a kliens géphez és adatfilejént felhúzni. (vagy pst-t feltölteni o365-be)": kliens gépen levelezést tárolni az álmoskönyvek szerint bazira rossz ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest