Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
én sem varázslókat emlegettem, hanem sima copy-pastét.
"Outlook nem enged felvenni két azonos emailcímű levelezést, nem tudok csak úgy másolgatni.": rendben, majd szólok a főnökömnek, hogy amit az outlukkal csináltunk, az nem működik.én kihaló vas ellen a virtualizálást használom. mondjuk ms-t nem csináltam még, de ősrégi redhatet már igen.
tehát ha eldöntötted, hogy úgy akarsz nem exchange-t használni, hogy exchange-t használj, akkor a zentyal kottáját kell első körben elolvasnod.
szerk: "Szóval nekem ami bevállt az exchange szerverkonzolba new mailbox requrest pst be kimeneni az összeset majd odamenni a kliens géphez és adatfilejént felhúzni. (vagy pst-t feltölteni o365-be)": kliens gépen levelezést tárolni az álmoskönyvek szerint bazira rossz ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest