Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Nekem nem engedett két egyforma emalcímet felvenni, kíírta hogy nem lehet, de lehet hogy ezt újabb outlookba javították, nem próbáltam azóta.
Hülyeséget kérdeztem? ezek szerint csak ms exchange tud exchanget? Nincs alternatíva? Ad-t láttam műköni egy cégnél linux szerveren. Smb samba is oké úgy ahogy, bár minolta nyomtatók nem szeretik.
Kliensen tavalyi évtől van pst-be amit éves archíválás után mentek külsőre . Ha mind fent lenne a szerveren több évre viszamenőleg akkor hely sem maradna. Nem 20gb lenne hanem 100gb az meg kincsit sok a szervernek. (Kicsi core2 asszem e21xx, 6gb ram, exchange, dc, dhcp dns, vpn, fileszerver és sql pár alkalmazásnak)
Kissé korlátozottak a lehetőségeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest