- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic V2 - origami
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretnék csinálni egy levelezőszervert és kérdezném hogy milyet ajánlatnátok az alábbi feladatra:
exchange 2010-et váltana
kb 20 postafiók kb 40gb levéllel, a legnagyobb fiók 12gb a többi eloszlik 0-1gb méretre
Elég lenne IMAP-al, nem kell hogy exchange funkciókat tudjon
kliensek Office2007-10-13-16 vegyesen
Az átállást megoldanám pst-k lementésével és visszacsatolásával a kliens oldalon
active directory integrálás jelszavak szempotjából jó lenne de nem életbevágó
spamszűrő ami nagyon fontos (spamhaus, meg többféle módon szűrjön)
webmailGyorsba letöltöttem a legfrissebb debiant, majd webmint és azon bekapcsoltam a postfix-et. Virtuális gépben fut, még teljesen üres.
Van egy teszt domain nevem amire beállítom az mx rekordotLinuxból aránylag kezdő vagyok de a leírások alapján eddig megoldottam mindent.
A kérdés az hogy mi a legjobb email szerver ilyen célra (postfix?), jó úton haladok?
exchange-t tudhat valamelyik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest