- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbáltam kétszer, de netem van, viszont ugyanúgy várakozik és ezeket írogatja:
ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze
Bootup is not yet finished. Please try again later.
Bootup is not yet finished. Please try again later.Bár bebootolt már, mert FF-et is tudom használni. Még mindig ezt írja, az előbb a -blame 3,5 percet írt.
no most írta ki:
Startup finished in 4.572s (kernel) + 3min 48.791s (userspace) = 3min 53.364ssystemctl disable NetworkManager-wait-online.service
Ezt próbáltam a laptopnál is, de ott sem működött. Nem is számítottam rá, mert eddig sem jött elő, így valami egyszer csak bekapcsolhatta, ami nem engedi kikapcsolni. Ma még nem is frissítettem semmit.
Vagyis még reggel, de ezt a másik gépen nem csináltam:Install: radeon-profile-daemon:amd64 (0.1.20~xenial, automatic), radeon-profile:amd64 (0.1.17~xenial), libdrm-dev:amd64 (2.4.70-1~ubuntu16.04.1, automatic)
End-Date: 2017-03-17 05:20:52
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest