- iPhone topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Jester01 #24861 üzenetére
Bele vannak elvileg ágyazva (azt írja), és igen,3-4 különböző PDF megjelenítővel is próbáltam, Acrobattal nem, azt úgy láttam nem elérhető.
ubyegon2: ott is ez lehet a gond, de azt nem értem, hogy miért jeleníti meg jól, ha nyomtatásnál elrontja. Létezik, hogy megjelenítésnél a beágyazottat használja, nyomtatásnál meg meghív egy külső, általa hasonlónak véletet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest