- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donatel
tag
Hali!
VMWare Workstation 12-ben készítettem egy kis virtuális hálózatot:
1. Main-Server (Ubuntu Server 16.04.1 LTS)
2. Desktop 1 (Ubuntu Desktop 16.04.1 LTS)
3. Desktop 2 (Windows 7)A Ubuntu Server-t bekonfiugáltam, felfrissítettem, majd telepítettem rá DNS server-t (bind9, dnsutils) és DHCP servert.
A gépek pingetik egymás ip címét, a a routert, a 8.8.8.8 -t valamint a google.com -ot. De a main-server nem tudja hostname alapján pingetni a desktop 1 és desktop 2 gépet. A desktop 1 pingeti a main-server -t de a desktop 2-t nem tudja, valamint a desktop 2 pingeti main-server-t de a desktop 1 nem.
A desktop 1 és desktop 2 megkapja a DHCP server-től a beállításokat.Mi lehet a probléma, hol lehet valami rosszul beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest