- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Tisztisd meg a ram-okat és az érintkezőket. Illetve érdemes még megnézni a procit és a tüskéket." az a gép, amiben eredetileg ezek a ramok voltak, kapott egy másik garnitúra ramot és azóta hibátlanul megy, ennek már több, mint 2.5 éve. annyira azért én sem vagyok elborult, hogy két és fél év hibátlan működés után ne fogadjam el, hogy az a cucc most jó
tehát nem fogom szétbontani, hagyom békén, alkalmazom az informatikusok első számú törvényét.
"Én csak azonos gyártótól származó modult pakolok egy szerverbe. (tapasztalat azt mutatja, hogy néha nem férnek meg egymás mellett a különbözők)": ezt elfogadom, csak a 10 napos tesztelés alatt a különböző fajtáknál nem bukott ki hiba. 7 hynix, 1 ibm ramom van. az ibm ramot 3 hynixel az első körben raktam bele és nem adott hibát.
a probléma most az, hogyha az utolsó adag ramban sem bukik ki probléma, akkor mit kezdjek vele? rakjam bele éles rendszerbe? elhiggyem, hogy jó vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest