- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én is afelé hajlok, amit a hsz-ed első felében írtál.
viszont a kvék nekem nagyon nem megy, egyrészt nem bírja a gyomrom, másrészt szerverről meg szerver ramról van szó, azon nemigen fut...eddig az volt a legjobb ötletem, hogy belerakom a ramok felét a gépbe és memtest. futott 10 napig, majdnem 100 menetet lenyomott hiba nélkül. akkor kiszedtem ezt, beleraktam a maradék felét. az is futott 11 napig, majdnem 200 kanyarral, az se talált hibát. most raktam bele az utolsó negyedet, ha ebben sem talál hibát, megmarom magam... pedig amikor ezt a garnitúra ramot kivettem a szerverből és vettem bele másikat, nyilván nem azért dobtam ki, mert hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Airsoft
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest