- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szerintem valami unstable ágból tetted fel, és az az unstable függőségeket keresi. nem jó dolog, én is szívtam ilyennel jó sokáig. ha már mindenképp cvs-es játékkal akarsz küzdeni, akkor szedd le cvs-sel, úgy, ahogy a honlapján le van írva, és fordítsd le. talán akkor nem lesznek ilyen problémák. tudsz csomagot is csinálni, lásd még checkinstall, vagy ha van a cvs-ben debian kt, akkor
chmod +x debian/rules
fakeroot debian/rules binary
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest