- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Egy lemezen lévő fájlokból is lehet csak annak nem sok értelme van. Ramdiskből is lehet, de ahhoz meg biztos nincs elég memóriád (de az legalább tuti cpu limites lenne
)Bármennyire is lassúnak hiszed a procid, azért az mégiscsak egy sandy bridge architektúra az annak megfelelő órajelenkénti utasításciklusokkal ami például veri az én AMD FX-emet. cpubenchmark.net szerint a 847-es single thread 539 pont, míg az FX8350 az 1505 (4GHz-en ugye...) Nem tudom milyen órajeled van szóval az összemérhető kell legyen az én 1.4GHz-re korlátozott procimmal. Memóriától is függ valamelyest de azt megint nem hiszem, hogy sokkal lassabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)