- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Szerintem kicsit túlpörgöd.
Nem írta senki, hogy semmi hiba nincs semelyikben. Nálam mindössze 1-2 kisebb hiba volt, ami komolyan semmit nem befolyásolt és viszonylag gyorsan is javították. Összeomlásokkal nem találkoztam, se a többi olyasmivel, amiről szó volt. Viszont közben eszembe jutott, hogy egy "komolyabb" hiba nálam is van, és maradandó is: nincs touchpadem, nem is listázza. Régebbi LTS kernellel viszont van és működik. Csak igazából ezzel nem foglalkozom, mert ez a touchpad egy szar, és amúgy is egerezek.Az ő hardvere valamiért nem szereti az adott disztrókat vagy adott részeit. Ezért mondtam, hogy a certifikáció arra érvényes, amire, és nem minden disztróra, minden létező csomag- és kernelverzióval. Viszont szerintem is érdemesebb lenne a támogatott Ubuntut vagy esetleg egy Debiant kipróbálni, ha az RHEL nem opció. Vagy esetleg Archot a Manjaro helyett, ha kell a friss cucc. És maradni egy WM-nél (pl. i3, ha már úgyis említve volt) a DE-k helyett. Kevesebb cucc, kevesebb bloat, kevesebb hibalehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem írta senki, hogy semmi hiba nincs semelyikben. Nálam mindössze 1-2 kisebb hiba volt, ami komolyan semmit nem befolyásolt és viszonylag gyorsan is javították. Összeomlásokkal nem találkoztam, se a többi olyasmivel, amiről szó volt. Viszont közben eszembe jutott, hogy egy "komolyabb" hiba nálam is van, és maradandó is: nincs touchpadem, nem is listázza. Régebbi LTS kernellel viszont van és működik. Csak igazából ezzel nem foglalkozom, mert ez a touchpad egy szar, és amúgy is egerezek.