Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz BoB #22952 üzenetére

Szerintem kicsit túlpörgöd. :) Nem írta senki, hogy semmi hiba nincs semelyikben. Nálam mindössze 1-2 kisebb hiba volt, ami komolyan semmit nem befolyásolt és viszonylag gyorsan is javították. Összeomlásokkal nem találkoztam, se a többi olyasmivel, amiről szó volt. Viszont közben eszembe jutott, hogy egy "komolyabb" hiba nálam is van, és maradandó is: nincs touchpadem, nem is listázza. Régebbi LTS kernellel viszont van és működik. Csak igazából ezzel nem foglalkozom, mert ez a touchpad egy szar, és amúgy is egerezek.

Az ő hardvere valamiért nem szereti az adott disztrókat vagy adott részeit. Ezért mondtam, hogy a certifikáció arra érvényes, amire, és nem minden disztróra, minden létező csomag- és kernelverzióval. Viszont szerintem is érdemesebb lenne a támogatott Ubuntut vagy esetleg egy Debiant kipróbálni, ha az RHEL nem opció. Vagy esetleg Archot a Manjaro helyett, ha kell a friss cucc. És maradni egy WM-nél (pl. i3, ha már úgyis említve volt) a DE-k helyett. Kevesebb cucc, kevesebb bloat, kevesebb hibalehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák