- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Az lehetséges (ez több mint valószínű, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan), hogy az apache-om előtt
(x port) van egy nginx (80-as port, proxyként beállítva). Ha az nginx-et hívom meg, rendben átpass-olja az apachenak, viszont nekem az kéne, hogy az apache-ot kívülről ne lehessen elérni, csak bentről / az nginx-en át. Egy (két) iptables szabályra gondoltam.
iptables -I INPUT -p tcp --dport 19600 -j DROP
iptables -I INPUT -p tcp --dport -s localhost 19600 -j DROPviszont így nginx-en át sem elérhető az apache. Segítsetek pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest