- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MineFox54 #22296 üzenetére
Most direkt megprobalom fejbol, bar Gugli biztos segitene:
MySQL, Postgres, Hadoop, Derby, Berkeley, Riak, Couch, Mongo, Sqlite, Cockroach, DB2, Sybase, Oracle, KDB, Velocity, Neo4j, Titan, MSSQL, Hana, Cassandra, Rethink, Redis, Dynamo.
Na ennyit tudtam fejbol, ez 23, ha jol szamolom.
-
sss
őstag
válasz
MineFox54 #22228 üzenetére
Nem teljesen értem a szitut, de azért hátha:
Akkor gondolom az apache ül kint 19600-as porton. Az első iptables szabállyal máris elérhetetlenné tetted mindenhonnan. Elé kellene mindenképp valami accept szabály, mondjuk ilyesmi:
iptables -I INPUT -p tcp --dport 19600 -s localhost -j ACCEPTEz az "átpasszolás" pontosan hogy van megvalósítva?
-
-
válasz
MineFox54 #21988 üzenetére
Ez esetleg segít?
De pl. tényleg, olvasod a /dev/parport0 -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest