Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Nemrég jutányos áron hozzájutottam egy Supermicro X7DVL-E szerverhez.
Van benne 2db 3GHz-es 4 magos CPU, 16GB RAM.
Videókártya egy FX5200-as nvidia.
Arra keresek választ, hogy vagy maga a gép nem volna alkalmas (pl hiába a sok vas ha régi) vagy én csinálok valamit nagyon rosszul de piszok lassan tud működni.
Ez abban nyilvánul meg, ahogy egy-egy program elindul, menük és kirajzolásuk, tulajdonképpen e működése.
Igaz, ezt a típust már nem támogatja az nvidia, de visszaraktam régebbi csomagokat az nvidiás driverhez és nem javult inkább rosszabb lett.Arch Linux, openbox, LXQt.
Remélem tudtok segítrni, ha más nem egy jobbbirányba tereleni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest