Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hehe

Na most megakadtam. Udev szabályokban tud valaki segíteni? A winyómon levőő partíciókat (meg egy másik winyó van esatán) nem érem el userként, csak rootként. Udev szabályokat kéne kreálnom, csak még azt se tudom, hogyan álljak neki...
A belsó winyón (amit néha lehet kiszedek) csak ext4 van, az esatáson NTFS is.Pl. :
SUBSYSTEM=="block", ATTRS{SERIAL}=="HITACHI_HTS725032A9A364_100823PCK304GKG6KWWJ", NAME="hdd"- hogyan magyarázom meg, hogy az egy winyó? subsystem=block?
- a serialt az udevadm info kimenetéből elég neki odaadni?
- name miben számít?
- szabályban hogy adom meg, milyen jogokkal mountolja?Még túrom a mant , csak lehet fogok ezzel kapcsolatban még hülyeségeket kérdezni

Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest