- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Udv.
3 napja hasznalom az UHUt, es meg kell mondjam, nagyon jol elvagyok vele, nem igazan sirom vissza jooreg windows cimbimet - aki mellesleg sok mindenre megtanitott -, de van par gondom, illetve kerdesem.
Az egyik rogton az lenne, hogyan tehetem vissza a kiosztast magyarra? : )))
Neztem a GNOMe vezerlopultot, de semmire sem jutottam. : (
Csomagok telepites nem nagyon megyeget, de csak belejovok egyszer. Elobb a Synaptic csomagkezelovel felraktam egy bittorrent klienst -remelem jol tettem : )) - , inditgattam konzolbol, de csak nem ugrott elem a jol megszokott pl uTorrent felulet. Megneztem, hogy fogdmegdobel-modszerrel kellene-e dolgoznom, de sajna nem. : (
Mas.
Van egy 120as vinyom, ami ugye ntfs es pari, viszont a rajta levo cuccok kellenek. Fogom, kiementem, format fat32, visszarak, is linux mar kezeli is oket? Mekkora az a meret amit mar nem kezel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egérpad topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő