- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Udv.
3 napja hasznalom az UHUt, es meg kell mondjam, nagyon jol elvagyok vele, nem igazan sirom vissza jooreg windows cimbimet - aki mellesleg sok mindenre megtanitott -, de van par gondom, illetve kerdesem.
Az egyik rogton az lenne, hogyan tehetem vissza a kiosztast magyarra? : )))
Neztem a GNOMe vezerlopultot, de semmire sem jutottam. : (
Csomagok telepites nem nagyon megyeget, de csak belejovok egyszer. Elobb a Synaptic csomagkezelovel felraktam egy bittorrent klienst -remelem jol tettem : )) - , inditgattam konzolbol, de csak nem ugrott elem a jol megszokott pl uTorrent felulet. Megneztem, hogy fogdmegdobel-modszerrel kellene-e dolgoznom, de sajna nem. : (
Mas.
Van egy 120as vinyom, ami ugye ntfs es pari, viszont a rajta levo cuccok kellenek. Fogom, kiementem, format fat32, visszarak, is linux mar kezeli is oket? Mekkora az a meret amit mar nem kezel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Inspiron 15 5567
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest