- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Udv.
3 napja hasznalom az UHUt, es meg kell mondjam, nagyon jol elvagyok vele, nem igazan sirom vissza jooreg windows cimbimet - aki mellesleg sok mindenre megtanitott -, de van par gondom, illetve kerdesem.
Az egyik rogton az lenne, hogyan tehetem vissza a kiosztast magyarra? : )))
Neztem a GNOMe vezerlopultot, de semmire sem jutottam. : (
Csomagok telepites nem nagyon megyeget, de csak belejovok egyszer. Elobb a Synaptic csomagkezelovel felraktam egy bittorrent klienst -remelem jol tettem : )) - , inditgattam konzolbol, de csak nem ugrott elem a jol megszokott pl uTorrent felulet. Megneztem, hogy fogdmegdobel-modszerrel kellene-e dolgoznom, de sajna nem. : (
Mas.
Van egy 120as vinyom, ami ugye ntfs es pari, viszont a rajta levo cuccok kellenek. Fogom, kiementem, format fat32, visszarak, is linux mar kezeli is oket? Mekkora az a meret amit mar nem kezel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest