- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #1672 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik uhu-t használod? (1.2, 1.2-utf8, 2.0testx)
Gnome - Vezérlőpult - Billentyűzet - Kiosztás.
Ha sokszor használod : Gnome panel - jobb egérgomb - Hozzáadás a panelhez - bill. kiosztás.
Most tettem fel az ntfs-3g progit másolgattam, töröltem néhány fájlt eddig rendben van. Szerintem ne konvertáld át az ntfs particiód. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Agostino #1672 üzenetére
az uhut nem ismerem túlságosan, de kde-ben a nemzetközi beállítások között kell lennie. ja, gnome... ott is valami hasonló.
milyen bt-klienst tettél fel? attól tartok, hogy valami karakteres dolgot. próbáld ki az azureust. igaz, zabálja az erőforrásokat, de az tudja a legtöbbet. ha nem félsz a parancssortól, akkor ismerkedj az apt-cache searc és az apt-get install parancsokkal.
a vinyóra pedig tényleg annyi, egyben le tudod formázni, kezelni fogja, ennél nagyobbat is tud kezelni. egyetlen hátránya, hogy 4gb-nál nagyobb file-okat nem tudsz kezelni vele.
(de ilyen kérdésekkel a linux - abszolút kezdőknek topikot ajánlom.) -
Vilmoskorte
tag
válasz
Agostino #1310 üzenetére
Bocsi, de nem működött a xt-next finnish? Akkor a jövőben se probálkozz, azt tanácsolom. Ami nem megy, ne erőltesd.
Tisztán és világosan kiírta a monitorodra, hogy mi a baja. Ettől többet egy rendszer ha megszakad sem tud tenni, Értelmezni a hibát, gondolkozni pedig végképpen nem. Ez tipikusan user error.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Agostino #1315 üzenetére
Az élet egy állandó tanulás!
Ha tudnád, hogy én a nagy heggesztésekkor milyen balgaságokat viszek véghez ( fontos lépések kifelejtése ). Magamnak csinálom a megoldandó gondokat, lekopogom eddig nem tudtam akkora gondot okozni magamnak, ami nem lett volna megoldható.
Majd az évek megeddzenek minket, meglátod. ( Bár szerintem pont a profik tudják a legjobban bebukni a dolgokat, mert néha elfelejtik az alapokat...)
Sianis -
Finwe
őstag
válasz
Agostino #1310 üzenetére
Hát én már sokszor föladtam (halasztottam a harcot). Mostanra már 3 éve harcolok a linuxal de mindig csak 1 kicsit azért elég lassan haladok (tyű de szép lenne ez a mondat angolul). Viszont úgy érzem megtaláltam az én linuxomat a kubuntu ''személyéneb''.
Amit írtál problémát, 2 vinyó + op.rndsz választás -> nekem is ez volt a gondom de aztán bedobtam a linux vinyót egy mobilrack-be és ha azt akarom indítani akkor ráadom az áramot és kész (persze mindig boot prioritást kell állítanom).
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
válasz
Agostino #1292 üzenetére
UHU is jó kezdésnek szerintem, mivel elég jó kis szoftverarzenál van benne. Aztán ha ha kiismerted és elégedett van vele, akkor maradhatsz nála, de ha korlátokba ütközöl, akkor válthatsz is másra. Elég sok disztró van ahhoz, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt!
Kérdezni szabad, csak ne úgy tedd fel, hogy írjuk le részletesen, mert attól kergülünk meg ( nem szeretjük ugyanazt 100x leírni ).
Sianis -
GD
őstag
válasz
Agostino #1292 üzenetére
ubuntu is teljesen magyar (súgo oldalak ugyan nem, de menük, párbeszéd ablakok stb igen)
és nagyon jó fúrumok vannak hozzá, pl a PH!-n is továbbá a wiki oldalak szinte minden alap problémára válaszolnak egy kezdőnek, merem ajánlani, jobban mint az uhu-t ha tanulni akarod a linux-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest