- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #1672 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik uhu-t használod? (1.2, 1.2-utf8, 2.0testx)
Gnome - Vezérlőpult - Billentyűzet - Kiosztás.
Ha sokszor használod : Gnome panel - jobb egérgomb - Hozzáadás a panelhez - bill. kiosztás.
Most tettem fel az ntfs-3g progit másolgattam, töröltem néhány fájlt eddig rendben van. Szerintem ne konvertáld át az ntfs particiód. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Agostino #1672 üzenetére
az uhut nem ismerem túlságosan, de kde-ben a nemzetközi beállítások között kell lennie. ja, gnome... ott is valami hasonló.
milyen bt-klienst tettél fel? attól tartok, hogy valami karakteres dolgot. próbáld ki az azureust. igaz, zabálja az erőforrásokat, de az tudja a legtöbbet. ha nem félsz a parancssortól, akkor ismerkedj az apt-cache searc és az apt-get install parancsokkal.
a vinyóra pedig tényleg annyi, egyben le tudod formázni, kezelni fogja, ennél nagyobbat is tud kezelni. egyetlen hátránya, hogy 4gb-nál nagyobb file-okat nem tudsz kezelni vele.
(de ilyen kérdésekkel a linux - abszolút kezdőknek topikot ajánlom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest