- iPhone topik
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Az történt velem, hogy a régi Ubuntu 11.10-em helyett felpakoltam egy Linux Mint 13-as Maya verziót. Ezzel tegnap még tudtam filmet, YT-ot nézni gond nélkül. De mára, az újraindítás után, minden gyorsított felvételben megy, a 10 perces videó kb. 2 perc alatt, miközben hangja sincs...
Ez igaz a netes videókra, meg a lokálisakra is, sőt, zenét se tudok hallgatni, mert azt is gyorsítja, és hang szintén nincs.Ötletetek van esetleg?
Annyit csináltam, hogy felraktam a Flash Player-t, a frissítéseket telepítettem, aMSN és az Android fordításhoz szükséges cuccok kerültek rá, ennyi...Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- iPhone topik
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez igaz a netes videókra, meg a lokálisakra is, sőt, zenét se tudok hallgatni, mert azt is gyorsítja, és hang szintén nincs.