- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano #15915 üzenetére
koszonom a valaszokat
a virtualizaciot megprobalom beadagolni majd, bar mivel nem en fogom megcsinalni, lehet bukik az egesz- a device node-ok megvannak, pont ez zavart meg, de igy mar ertem, miert
- mivel zaros hataridon belul kell megoldani a dolgot (amikor epp zarva vannak) ezert a kiserletezes nem annyira johet szoba (itt valami hasonlora szamitottam, csak gondoltam rosszabb nem lesz, ha megkerdem)
- lilo-t mar lecsereltem (mokas volt 10 eves rpm-et vadaszni, ami eleg regi a fent levo libc-hez, de ujabb annal, minthogy nem letezio ncurses lib-eket keressen - a vege azt hiszem 0.92 lett)
- akkor ugye jol sejtem, hogy ha egy mai netinstall image-rol csinalok uj md kotetet, az ezzel a kernellel nem fog menni (legalabbis nem mdadm nelkul)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest