- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nagy kérdés: nehezen munkára fogott ati chipset-es hang vmi bújtatott alsamixer beállítással egyszer sikeresen előjött, új rendszer felrakásakor (másik partícióra próba jelleggel) ismét él a problem, nincs hang
asus a6br002 laptop ubuntu 6.06, az ubuntu hivatalos fórumon ismert a problem, a gyógyír legtöbb embernél működik, de nem minden esetben
megcsináltam a javasolt módon a dolgot, hang nem jött össze
próbáltam: a régi rendszerből az /usr/share/alsa minde file-ját felülírtam, még így sem jó
kérdés: hol tárolódhat még az alsa-ra és a hangkártyára vonatkozó szükséges conf és beállítás? azaz, hogyan tudom a régi rendszer beállításait használhatóan átültetni az újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest