- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kellene...
Debian linux a szervergépen...telepítettem rá egy teamspeak 3-at,de mikor kilépek a putty-ból,leáll.Nem root-ként telepítettem,(van másik felhasználó a gépen,mivel ezt a ts külön kéri is) nem értem miért áll meg.
Valaki adott tanácsot,de nem tudok mit kezdeni vele...mármint hogy: su adminka -c "screen -mdS ...eddig tudom csak.(adminka a másik user a gépen,a ts az ő mappájában van,onnan üzemel)
Valaki segítene??
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Proxmox VE
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- talmida: My Art II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest