- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Sziasztok!
Kérdés:kitöröltem- én tudatlan -egy pár fájl-t ebből a mappából: /usr/bin/dpkg
ezek már végleg elvesztek,vagy valahol még megtalálom??
Azóta nem tudom működésre bírni az Apache2-őt a szerveremen... -
eugabesz
őstag
válasz
bambano #14961 üzenetére
Aha,köszönöm szépen!
Aztán rájöttem,hogy én vagyok a balfék,mert hiába a másik felhasználó könyvtárába tettem és onnan indítottam el,én balga root-ként voltam bejelentkezve.
Beléptem a másik felhasználóval és olé...nem áll meg ha kilépek.
Csupán az adatbázist kérte,hogy módosítsam és működik is.
Minden esetre hasznos volt,hogy rávezettél a megoldásra,köszönet érte! -
eugabesz
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kellene...
Debian linux a szervergépen...telepítettem rá egy teamspeak 3-at,de mikor kilépek a putty-ból,leáll.Nem root-ként telepítettem,(van másik felhasználó a gépen,mivel ezt a ts külön kéri is) nem értem miért áll meg.
Valaki adott tanácsot,de nem tudok mit kezdeni vele...mármint hogy: su adminka -c "screen -mdS ...eddig tudom csak.(adminka a másik user a gépen,a ts az ő mappájában van,onnan üzemel)
Valaki segítene??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest