- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Egy pár napja a Zentyal-al szórakozok. Sikerült beélesítenem a szambát meg a levelezést is amit akartam. Tudtam csinálni fiókokat és a fiókokba bedobálni külső fiókokból a leveleket POP3-al.
Viszont a küldés nem megy. Elvileg csináltam aliasokat és beállítottam egy SMTP relay-t (T-online). Viszont a queue-ben ott csücsülnek a levelek Connection Timeout-al. Ezt azért nem értem, mert ugyan ezt beállítva Thunderbirdben tudok küldeni is fogadni is simán. Mi lehet a baj? Van valami nagyon fasza tutorial az aliasokról? Jöhet magyar meg angol is. SMTP relay-t lehet állítani fiókonként is?
Más: A rendszer egy Intel 330-as SSD-n fut. 120GB. Zentyal kezeli az SSD-ket rendesen? Tegnap mikor kikapcsoltam miért fagyott csontá az egész? Lehet az SSD miatt? Simán a webes kezelőfelületen megnyomtam, hogy leállítás aztán a Zentyalos pöttyös logónál elakadt. Újboli bekapcsoláskor meg egy pár pillanatra kiírta, hogy missing valami. Nem tudtam elolvasni, mert nagyon gyorsan eltűnt.
Jó ez a Zentyal egyáltalán? Azért kérdezem, mert nekem egy szerver ne fagyjon le kikapcsoláskor és telepítés után néhány kattingatással ne írjon ki missig dolgokat. Két dolgot szeretnék megvalósítani, de azt atom stabilan: SAMBA és levelezés néhány fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs