- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Egy pár napja a Zentyal-al szórakozok. Sikerült beélesítenem a szambát meg a levelezést is amit akartam. Tudtam csinálni fiókokat és a fiókokba bedobálni külső fiókokból a leveleket POP3-al.
Viszont a küldés nem megy. Elvileg csináltam aliasokat és beállítottam egy SMTP relay-t (T-online). Viszont a queue-ben ott csücsülnek a levelek Connection Timeout-al. Ezt azért nem értem, mert ugyan ezt beállítva Thunderbirdben tudok küldeni is fogadni is simán. Mi lehet a baj? Van valami nagyon fasza tutorial az aliasokról? Jöhet magyar meg angol is. SMTP relay-t lehet állítani fiókonként is?
Más: A rendszer egy Intel 330-as SSD-n fut. 120GB. Zentyal kezeli az SSD-ket rendesen? Tegnap mikor kikapcsoltam miért fagyott csontá az egész? Lehet az SSD miatt? Simán a webes kezelőfelületen megnyomtam, hogy leállítás aztán a Zentyalos pöttyös logónál elakadt. Újboli bekapcsoláskor meg egy pár pillanatra kiírta, hogy missing valami. Nem tudtam elolvasni, mert nagyon gyorsan eltűnt.
Jó ez a Zentyal egyáltalán? Azért kérdezem, mert nekem egy szerver ne fagyjon le kikapcsoláskor és telepítés után néhány kattingatással ne írjon ki missig dolgokat. Két dolgot szeretnék megvalósítani, de azt atom stabilan: SAMBA és levelezés néhány fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest