Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
gyorsba feltettem az uhu-t, hogy lássam ő megtalálja-e a vinyót és igen. szal most kicsit nem értem mi lehet a baja a fedorának, de körültekintőbben ptóbálom elvégezni a harmadik telepítést
azt mondja most a telepítés helyének kiválasutásakor, hogy vannak LVM kötetcsoportok és merevlemezes meghajtók, mindkettőben talál telepítésre alkamlmas helyet, elvileg a kettő ugyanaz, szal az lvm-re teszem. a többi ablak nem igényel beavatkozást...
az opcionális telepítési csomagoknaál felraktam a Windows fájlkiszolgálót (''Ebben a csoportban olyan programok találhatók, amelyek Linux és MS Windows rendszerek közötti fájlmegosztásra alkalmasak'') bár ez nem az ami nekem kell.
igen, van egy normál felhasználó és van rootjelszó.
a progi nem tudom máshol minek felel meg, itt logikai kötetkezelő névre hallgat, osztott ablakos cucc, mutatja az általa látott meghajtókat/kötegeket és mindegyiknek írja a méretét, fájlrendszerét, csatolhatóságát... és a /dev/hde5-t nem inicializáltnak látja.
a fájl tartalmát azonnal másolom, amint lesz működő fedorám.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt mondja most a telepítés helyének kiválasutásakor, hogy vannak LVM kötetcsoportok és merevlemezes meghajtók, mindkettőben talál telepítésre alkamlmas helyet, elvileg a kettő ugyanaz, szal az lvm-re teszem. a többi ablak nem igényel beavatkozást...