- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
nem emlékszem már hogy volt és melyik volt, mert nekem egyszerre volt több ilyen gondom (mert se a grub, se az fstab, se a könytárak nem voltak jók - nem aprózom el egy hibával). de az tuti, hogy az egyiknél kábe ez lett, és csak sokadszorra vettem észre, hogy ez előtt két oldallal villan a file not found. gondolom akkor nálam a könyvtárak hiánya volt ilyesmi, és így a leírásod alapján a többi is nagyjából úgy nézett ki. akkor én is csináltam róla fotót, de már nincs meg. az világos, hogy még n+1 dolog okozhatja, és hogy elég valószínűtlen hogy pont valami könyvtár hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest