- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Narancs
üzenetére
Mégsem jó

Azóta nem látja az USB-s billeket a gép. Hármat kipróbáltam, BIOS-ban még tudok lépegetni, UBUNTU 11.04 alatt már nem működnek. Azóta annyit csináltam, hogy megpróbáltam elindítani egy videót, amihez le akart szedni három csomagot. Kérte a jelszót, majd rögtön ki is írt valami ilyesmit, hogy "hiba, eza művelet nem irányítható távolről, háttér daemon leáll". Hogy azóta nincs bill, vagy azóta nincs, hogy újrakonfigoltam a phpmyadmin-t, nem tudom, de mást nem csináltam a géppel ez biztos.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Drum 'n' bass
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Crimson Desert
- Milyen SSD-t vegyek?
- Viccrovat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.28
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest