Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van itthon egy P4-es gép 512 ram 320GB merevlemez 2,4GHz-es celeron proci meg egy nvidia m440-es 64MB-os VGA.
Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy van nekem itthon kihasználatlanul egy 4db gigabites lan kari, ha ezeket belepakolnám kiválthatnám a routeremet erre a száítógépre?
Linux szerver lenne rajta ftp kiszolgáló, torrent ,web szerver is futna rajta ezeket tudom, hogy lehet így használni csak azt nem tudom, hogy a linux szerver tud osztani dhcp-t meg ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest