- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Az övé dual tuneres, így minden bizonnyal két eszköz is van.
Lejátszó alapvetően nem kell, csak valami ami beállítja a csatornát például v4l2-ctl.Egyébként ajánlom a VDR programot. Bár alapvetően DVB-re van kihegyezve, de van hozzá analóg tv plugin is amit személy szerint ugyan nem próbáltam.
hcl: ja, épp akartam írni, hogy én 10+ éve celeron 300A-val is kiválóan tudtam felvenni, igaz 384x288-ban
Hardveres tömörítés mellett a legbénább gép is elég, ha át tudja préselni a biteket a lemezig. Márpedig ehhez csak kevesebb mint 1MB/s kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest