- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Az övé dual tuneres, így minden bizonnyal két eszköz is van.
Lejátszó alapvetően nem kell, csak valami ami beállítja a csatornát például v4l2-ctl.Egyébként ajánlom a VDR programot. Bár alapvetően DVB-re van kihegyezve, de van hozzá analóg tv plugin is amit személy szerint ugyan nem próbáltam.
hcl: ja, épp akartam írni, hogy én 10+ éve celeron 300A-val is kiválóan tudtam felvenni, igaz 384x288-ban
Hardveres tömörítés mellett a legbénább gép is elég, ha át tudja préselni a biteket a lemezig. Márpedig ehhez csak kevesebb mint 1MB/s kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Video konvertálás
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest