Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wetomi aktív tag Egy péntek esti váratlan újraindulás óta némi gond van az egyik vinyómon lévő fájlrendszerrel. A problémám az, hogy pont a nagyobbik 2 terás az és a rajta lévő ~ 1 tera adatot nem tudom hova rakni újra partícionáláshoz, az fsck-val pedig még nem tudok mit kezdeni. Amég pedig hibás a fájlrendszer, addig nem tudom induláskor való automatikus csatolásra sem beállítani a meghajtót. Live CD-t indítva nem ír ki semmi problémát és használható a lemez. 
 Olvastam az fsck manualját, de nekem nem volt egyértelmű.A kérdésem, hogy tudok-e valamit kezdeni ezzel a lemezzel formázás és adatvesztés nélkül? A páciens lemezen emlékeim szerint létrehoztam egy kiterjesztett partíciót és azon belül egy nagy darab logikai ext3-as partíciót. 
 Ez fogad a particionáló indításakor: Nem csatolja fel a partíciót:  Ha megnézem külön a lemez adatait:  Csak este leszek a gépem a közelében, addig nem tudok próbálkozni. 
 Bármilyen segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest