- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android dual SIM okostelefonok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
csak én felcserélném az okot és az okozatot. szerintem nem az történt, hogy sokszor rosszul állították le és ezért lett valami baja, hanem az, hogy a néhány téves leállítástól függetlenül elpukkadt benne valami és a 10 percenkénti újraindulást már ez okozza.
szerk:
szerintem is fájlrendszer hibát szokott az ilyen okozni, de azt bootoláskor helyre kellene raknia az indítóscripteknek. más kérdés, hogy én még mindig ragaszkodnék az ext3-hoz, ha véletlenül btrfs-re raktad, akkor ott sanszos az újratelepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest