- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
á igen, nekem depmod --help volt meg, az eléggé beijesztett elsőre.
most megcsináltam a depmodot, remélem bootolni is fog. még a grubot átheggesztem hozzá, aztán ez a kernel marad nálam is 800 napig (ha nem is 800 nap uptimeig) szerintem.
a basedir egyébként simán /lib/modules/újkernel lenne?
ez az építős dolgot az adott make fájlban kezdem el megnézni, ugye? itt annyit látok, hogy uname -r helyett valahogy fix verziót mondhatok neki, azt a fájlban mindenhol egy változóként használja. ennyi a történet, vagy van valami más? úgyértem a makefile moddoláson kívül kell még valami paraméter is a makéhoz?
köszi amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest