- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Hát nem tudom. Most azon agyalok hogy megpróbálok még egy másik distro-t hátha azzal klappol. Anno nálam Ubi, Kubi (subi-dubi-dú
) nem játszott én a Knopix-ot használtam majd egy évig. Illetve egyszer rásasoltam a Süsü-re is. Most még szétnézek valami szimpatikus distro után, aztán meglátom mit sikerül összefércelnem.Ezt USB-s dolgot nem igazán értem. Nekem egy 4 gigás prendrive-ra ment rá Windows alól valami segédprogrammal. Az nem kérdezett semmit. Leszedtem a Live ISO-t majd ezzel cuccal fel a pendrive-ra. És ennyi. Lett egy Live USB-m, amiről próbáltam telepíteni.
A 10.4-et most hanyagolom. Ha már 2011.09 hóban teszek fel Linuxot akkor a lehető legfrissebbet. Ez az Ubi-val nem jött össze, meglátom valami mással. Pl Fedora-val

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Lightyear - befektetési app
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem játszott én a Knopix-ot használtam majd egy évig. Illetve egyszer rásasoltam a Süsü-re is. Most még szétnézek valami szimpatikus distro után, aztán meglátom mit sikerül összefércelnem.