- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
bambano #11791 üzenetére
Köszi, ez sem rossz ötlet.
De már sikerült máshogy:
/usr/WB $ sudo mv "Videó_0711-1608(m1 HD)[Telesport].ts" /media/204C1B0E4C1ADE7A/FociWB2010\ FA530-rol\ vissza/Ha idézőjelbe teszem, akkor nem kell a fájlnévbe a \ .
És úgy tűnik, aposztrófok közé rakva is működhetett volna: 'Videó_0711-1608(m1 HD)[Telesport].ts'
(Akkor nem írtam elé sudo-t, mert csak próbálgattam, egy szóköz nélküli mappa volt a cél; de addig eljutott, hogy felismerte a fájlnevet, mert kiírta a jogosultsági problémát.)Még egy kérdés:
Linux Mint 10 alatt csináltam az előbb ezt, és az 1,5TB-os vinyóm ezen particiójának csatolásával a grafikus felületen gond van.
Ha a GUI-ból (ha jól gondolom az alap Gnome, de hogyan tudom ezt megállapítani ?) próbálom megnyitni a Számítógép-ben az "1,5TB merevlemez: 1,2TB fájlrendszer" -t, akkor azt írja:
"A hely nem csatolható Belső hiba: No mount object for mounted volume"
Hasonló a helyzet másik 4 particióval ezen a vinyón (NTFS is, EXT4 is van közte).
Viszont a /media-ból elérhetőek ezzel a bonyolult azonosítóval.
Ennek az azonosítónak van valami szintaktikája amúgy ?MOD:
Most nézegetem végig, még nem mondom biztosra, hogy az összes partició megvan a /media-ból.
De ugye a /media-ban csak azok a particiók vannak, amik nem a boot (vagyis a rendszert is tartalmazó) winchesteren vannak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest